Хороскоп за деня – 7 септември 2022, сряда Това е

...
 Хороскоп за деня – 7 септември 2022, сряда Това е
Коментари Харесай

Козирогът да прави подаръци! Това е ден, който ще върне миналото в живота ни

 Хороскоп за деня – 7 септември 2022, сряда

Това е ден, който връща предишното в живота ни – събития, хора, усеща и взаимоотношения. Заради това ще имате непрекъснато чувство за дежавю. 

Овен
Можете да започнете работа по нови планове, в случай че старите са приключени. В противоположен случай ще ви дърпат обратно и няма да получите стремежи резултат. 

Телец
Спомените от предишното, даже и да са доста приятни, не би трябвало да заместват днешните събития. Не се фокусирайте върху това, което от дълго време е отминало. То не може да има власт над вас.  

Близнаци
Препоръчително е да не поддържате връзка с родственици и другари в този ден, защото рискът от сериозен спор е прекомерно огромен. Изходът от него няма да е толкоз елементарен, колкото наподобява на пръв взор.

Рак
Използвайте парите, с които разполагате, рационално и практично! Може да похарчите всичко, а спестяванията са нужни за спокоен живот. 

Лъв 
Събитията от този ден значително ще трансформират отношението ви към човек, който до момента ви е бил извънредно противен. Може да се окаже, че сте бъркали в оценката на неговите достолепия и дефекти. 

Дева 
Това е ден, в който би трябвало да избягвате близкия контакт с околните си, тъй като тяхната нервност може да провокира свада. Въпреки че ще възникне от нулата, ще бъде мъчно да се позволи. 

Везни
Чудесно време за поправяне на минали неточности, изключително в случай че се отнасят до взаимоотношенията с хората: целесъобразно е да се извините на тези, които сте - инцидентно или преднамерено - обидили. 

Скорпион
Ако решите да се занимавате със спорт, избягвайте съществени физически натоварвания. Тялото ви не е готово да сложи международни върхове, тъй че вместо предстоящите изгоди, стресът ще ви навреди. 

Стрелец
Лошото въодушевление, което може да ви аргументи душевен дискомфорт, се лекува добре с енергични дейности. Тези, които работят вкъщи, могат да се заемат с разчистване.

Козирог
Звездите ви предлагат през днешния ден да вършиме дарове на близки и другари. Дори сувенир, платен за стотинки, само че определен с обич и познаване на пристрастеностите на индивида, ще му достави огромно наслаждение. 

Водолей 
Не оставайте целия ден в офиса! Опитайте се да излезете на открито на обяд или вечеря, с цел да се разноските и да дишате чист въздух! 

Риби 
Днес звездите ви предлагат да си вземете отмора. Това е належащо, с цел да анализирате обстановката и да коригирате тактиката за реализиране на задачата си. 

за всички зодии. Източник: tsn.ua
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР